על הספריה
הסדרי נגישות
כתבו אלינו
הספרייה הוירטואלית מטח - המרכז לטכנולוגיה חינוכית הספרייה הוירטואלית עמוד הבית > פריטים דומים של  הפחמימות

עמוד הבית (26)
מדעי החברה (4)
מדעי הרוח (1)
מדינת ישראל (36)
יהדות ועם ישראל (23)
מדעים (33)
מדעי כדור-הארץ והיקום (30)
טכנולוגיה ומוצרים (61)
מתמטיקה וסטטיסטיקה (48)
אמנויות (29)
אחר (6)
ישראל (חדש) (3)
נמצאו: 5 פריטים בנושא זה.
תמונה
[0]
שמע
[0]
וידיאו
[0]
אתרים
[0]
 
הגדרת חשיבות הפריט
Starmed
הפחמימות
 

מילות המפתח: תזונה, סוכרים, פחמימות
על הפחמימות, הנחשבות היום לאחד מאבות-המזון החשובים והן מהוות כ-50%-55% ממספר הקלוריות בתפריט היומי. הפחמימות נחלקות לשני סוגים: פחמימות מורכבות ופחמימות פשוטות. /למידע מלא...


קהל יעד: חטיבה, תיכון שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
על­-כימיה
פחמימות ברפואה
 

מילות המפתח: פחמימות
המאמר עוסק בתפקידים הרבים של הפחמימות במערכות ביולוגיות, שחלקם לא היו ידועים עד לאחרונה.  /למידע מלא...


קהל יעד: תיכון, תיכון ומעלה תאריך: יוני, 2002 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
סוכרים
 

מילות המפתח: סוכרים, גלוקוז

אלו הן שרשרות העשויות מהיסודות פחמן, מימן וחמצן.
 /למידע מלא...


קהל יעד: חטיבה תאריך: 1999 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
פחמימות
 

מילות המפתח: אבות המזון, פחמימות

הפחמימות הן אחד משלושת אבות המזון, ומקורן בעיקר במזון מן הצומח (קבוצת הלחם).



 /למידע מלא...


קהל יעד: יסודי, חטיבה תאריך: 2000 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
אגר
 

מילות המפתח: סוכרים
רב-סוכר - מרכיב חשוב של דפנות התאים באצות מסוימות. לאגר תכונות של התמוססות במים רותחים ושל קרישה למצב ג'לי בטמפרטורת החדר. הוא משמש כתוסף חשוב בתעשיית המזון, הקוסמטיקה והתרופות. /למידע מלא...


קהל יעד: חטיבה, תיכון תאריך: 2000 שפה: עברית 

 
נמצאו: 5 פריטים בנושא זה.