על תבלינים, חיידקים וגאוגרפיה
מילות המפתח: שימור מזון, זיהום מזון, צמחי תבלין ובושם המאמר עוסק בקשר בין השימוש בתבלינים לבין תנאי מזג האוויר. הממצאים מורים כי ככל שהטמפרטורה הממוצעת גבוהה יותר, כך נעשה שימוש רב יותר בתבלינים, ובמיוחד בתבלינים מסוימים. בארצות החמות החלו בזמן כלשהו להשתמש בתבלינים כאמצעי עזר לאחסון מזון, שקדם בהרבה לאמצעי הקירור. לתבלינים היו אז שני תפקידים עיקריים בתעשיית המזון. /למידע מלא...
קהל יעד: תיכון,
תיכון ומעלה תאריך: אוקטובר, 2006 שפה: עברית
מועצת הירקות
מילות המפתח: צמחי תבלין ובושם, מועצת הירקות באתר מועצת הירקות תוכלו לקבל מידע על המועצה ועל פעולותיה למען המגדלים, הצרכנים והמשווקים. בנוסף תוכלו לקבל מידע על ירקות ותבלינים, תוכלו לבצע חיפוש בלוח מחירים ולקבל מידע על מחירי ירקות סיטונאיים, ובמדור "יצוא" - תוכלו לעיין בהודעות למגדלי עגבניות, להכיר את אבטיח "סינגל" ולקבל מידע נוסף.