על הספריה
הסדרי נגישות
כתבו אלינו
הספרייה הוירטואלית מטח - המרכז לטכנולוגיה חינוכית הספרייה הוירטואלית עמוד הבית > מדעים > ביולוגיה > גוף האדם > מערכת העיכול ותזונה

מערכת העיכול ותזונה (31)
1 - 2 - 3 - 4 דפים
נמצאו: 31 פריטים בנושא זה.
ערך לקסיקוני
[0]
שמע
[0]
וידיאו
[0]
 
הגדרת חשיבות הפריט
גליליאו : כתב עת למדע ומחשבה
מולטיויטמינים (חלק א')
 

מילות המפתח: תזונה, ויטמינים
על תוספות של ויטמינים ויסודות קורט העשויות לשפר את איכות חיינו ולהאריך תוחלתם. סקירה על ההשלכות של צריכת המולטיויטמינים, צריכה מספקת וגם צריכה עודפת עלולה ליצור נזקים רבים. /למידע מלא...


קהל יעד: תיכון ומעלה תאריך: ספטמבר, 2005 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
גליליאו : כתב עת למדע ומחשבה
מולטיויטמינים (חלק ב')
 

מילות המפתח: תזונה, ויטמינים
על ההמלצה לתוספת ויטמינים ויסודות קורט לזקנים, נימוקיה המפורטים ותיאור נזקי צריכת היתר של רכיבי הקורט.  /למידע מלא...


קהל יעד: תיכון ומעלה תאריך: אוקטובר, 2005 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
סיינטיפיק אמריקן ישראל
חלב אם המזון המועדף לתינוק
 

מילות המפתח: הנקה, חלב אם
על ההיסטוריה של הזנת התינוק באמצעות הנקה ועל יתרונות ההנקה לתינוק, לאם, למשפחה ולחברה. /למידע מלא...


קהל יעד: חטיבה, תיכון תאריך: מאי, 2005 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
גליליאו : כתב עת למדע ומחשבה
חומצות אמינו מסועפות ונגזרותיהן כתוסף תזונתי בספורט
 

מילות המפתח: חומצות אמינו, תזונה, כושר גופני, חלבונים, תוספי מזון
תוספי תזונה מעוררים עניין משום שמייחסים להם סגולה מיוחדת בהגברת יכולתם של הספורטאים. מבין התוספים מעמידות אתגר מיוחד חומצות האמינו המסועפות ונגזרותיהן. על האפשרויות הגלומות בתרכובות אלו לשיפור הפעילות הספורטיבית הרגילה והתחרותית ועל משמעותן בשיפור ההישגים בספורט. המאמר סוקר את תוסף המזון HMB שהפך לאחרונה ללהיט. /למידע מלא...


קהל יעד: תיכון, תיכון ומעלה תאריך: נובמבר, 2004 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
גליליאו : כתב עת למדע ומחשבה
תיאמין לא אמין
 

מילות המפתח: תזונה, ויטמינים, ויטמין B (קבוצה), ברי-ברי (מחלה)
המאמר דן בחשיבותם של ויטמינים בכלל, וחשיבותו של ויטמין B1 ובשמו תיאמין, בפרט. על התיאמין, חומר נפוץ למדי הנדרש בכמות של כמיליגרם ליום, ועל התקלות החמורות העלולות לחול בחסרונו. /למידע מלא...


קהל יעד: תיכון, תיכון ומעלה תאריך: דצמבר, 2003 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
גליליאו : כתב עת למדע ומחשבה
סיבים תזונתיים : רכיב המזון הנשכח והנידח
 

מילות המפתח: עיכול, סיבים (תזונה)
על ההשפעות הרבות של הסיבים התזונתיים על הפיזיולוגיה ועל בריאות האדם. /למידע מלא...


קהל יעד: תיכון, תיכון ומעלה תאריך: אפריל, 2004 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
אנרגיה
 

מילות המפתח: אנרגיה, מזון
אנרגיה דרושה לכל פעולות הגוף. היא מופקת מהמזון שאנו אוכלים בעזרת החמצן. כל סוג של מזון מכיל כמות שונה של אנרגיה. /למידע מלא...


קהל יעד: יסודי, חטיבה תאריך: 1998 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
תהליך העיכול
 

מילות המפתח: מערכת העיכול, עיכול
עיכול המזון מורכב משני תהליכים – פירוק המזון וספיגתו. הפירוק מאפשר את הספיגה. הפירוק הוא גם פירוק מכני, לחתיכות קטנות וגם פירוק כימי, על ידי אנזימים. /למידע מלא...


קהל יעד: יסודי, חטיבה תאריך: 1998 שפה: עברית 

 
1 - 2 - 3 - 4 דפים
נמצאו: 31 פריטים בנושא זה.
Thumbnails by: pagepeeker.com