על הספריה
הסדרי נגישות
כתבו אלינו
הספרייה הוירטואלית מטח - המרכז לטכנולוגיה חינוכית הספרייה הוירטואלית עמוד הבית > פריטים דומים של  סיבים תזונתיים : רכיב המזון הנשכח והנידח

עמוד הבית (26)
מדעי החברה (4)
מדעי הרוח (1)
מדינת ישראל (36)
יהדות ועם ישראל (23)
מדעים (33)
מדעי כדור-הארץ והיקום (30)
טכנולוגיה ומוצרים (61)
מתמטיקה וסטטיסטיקה (48)
אמנויות (29)
אחר (6)
ישראל (חדש) (3)
נמצאו: 2 טקסטים בנושא זה.
תמונה
[0]
שמע
[0]
וידיאו
[0]
 
הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
תהליך העיכול
 

מילות המפתח: מערכת העיכול, עיכול
עיכול המזון מורכב משני תהליכים – פירוק המזון וספיגתו. הפירוק מאפשר את הספיגה. הפירוק הוא גם פירוק מכני, לחתיכות קטנות וגם פירוק כימי, על ידי אנזימים. /למידע מלא...


קהל יעד: יסודי, חטיבה תאריך: 1998 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
Starmed
סיבים תזונתיים
 

מילות המפתח: תזונה, סיבים (תזונה)
על חשיבותם של סיבים תזונתיים. הסיבים, למרות שאינם נחשבים למרכיב תזונה הכרחי, עשויים לשפר את איכות החיים, את הפעילות הפיסיולוגית התקינה, ואת הסיכוי להקטין חשיפה למחלות האופייניות לחברת השפע. /למידע מלא...


קהל יעד: חטיבה, תיכון שפה: עברית 

 
נמצאו: 2 טקסטים בנושא זה.