על הספריה
הסדרי נגישות
כתבו אלינו
הספרייה הוירטואלית מטח - המרכז לטכנולוגיה חינוכית הספרייה הוירטואלית עמוד הבית > פריטים של המחבר  אלון ברהם

עמוד הבית (26)
מדעי החברה (4)
מדעי הרוח (1)
מדינת ישראל (36)
יהדות ועם ישראל (23)
מדעים (33)
מדעי כדור-הארץ והיקום (30)
טכנולוגיה ומוצרים (61)
מתמטיקה וסטטיסטיקה (48)
אמנויות (29)
אחר (6)
ישראל (חדש) (3)
1 - 2 - 3 - 4 דפים
נמצאו: 30 פריטים בכל המאגר.
תמונה
[0]
ערך לקסיקוני
[0]
שמע
[0]
וידיאו
[0]
אתרים
[0]
 
הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
אנרגיה
 

מילות המפתח: אנרגיה, מזון
אנרגיה דרושה לכל פעולות הגוף. היא מופקת מהמזון שאנו אוכלים בעזרת החמצן. כל סוג של מזון מכיל כמות שונה של אנרגיה. /למידע מלא...


קהל יעד: יסודי, חטיבה תאריך: 1998 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
תהליך העיכול
 

מילות המפתח: מערכת העיכול, עיכול
עיכול המזון מורכב משני תהליכים – פירוק המזון וספיגתו. הפירוק מאפשר את הספיגה. הפירוק הוא גם פירוק מכני, לחתיכות קטנות וגם פירוק כימי, על ידי אנזימים. /למידע מלא...


קהל יעד: יסודי, חטיבה תאריך: 1998 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
מערכת העיכול
מערכת העיכול
 

מילות המפתח: מעיים, מערכת העיכול, ושט, קיבה
מערכת העיכול כוללת את צינור העיכול ואת בלוטות הרוק, הכבד והלבלב המפרישים לתוכו חומרים. מערכת זו מפרקת את המזון וסופגת אותו לתוך הגוף. /למידע מלא...


קהל יעד: יסודי, חטיבה תאריך: 1998 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
קבוצות המזון
קבוצות המזון
 

מילות המפתח: תזונה, קבוצות המזון
המזון שאנו אוכלים נחלק לקבוצות שונות על פי המקור ועל פי המרכיב העיקרי. חשוב לאכול מכל קבוצות המזון אך מכל אחת בכמות שונה. /למידע מלא...


קהל יעד: יסודי, חטיבה תאריך: 1998 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
הויטמינים
 

מילות המפתח: ויטמינים
הוויטמינים הם יסוד תזונתי חיוני לגוף האדם.
הם מצויים במזון מן החי ומן הצומח. פירות וירקות לא מבושלים מכילים ויטמינים רבים. הם ממלאים תפקידים שונים בשמירה על התפתחותו של הגוף ועל תפקודו התקין.  /למידע מלא...


קהל יעד: יסודי, חטיבה תאריך: 1998 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
המים בגוף
 

מילות המפתח: נוזלי הגוף
המים מהווים 70% ממשקל גוף האדם. רובם נמצא בתוך תאי הגוף, חלקם מחוץ לתאים וחלקם בתוך כלי הדם. היכולת של חומרים רבים להתמוסס במים ויכולת הזרימה של המים מאפשרות להם לשמש במערכת ההובלה של הגוף. /למידע מלא...


קהל יעד: יסודי, חטיבה תאריך: 1998 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
שרירי השלד
שרירי השלד
 

מילות המפתח: שלד, שרירים, תנועת הגוף, גידים
שרירי השלד הם שרירים שמחוברים לעצמות השלד - הם שגורמים לתנועות הגוף. שרירים אלה נקראים "שרירים רצוניים", כי הם פועלים כאשר אנו רוצים שיפעלו. /למידע מלא...


קהל יעד: יסודי, חטיבה תאריך: 1998 שפה: עברית 

הגדרת חשיבות הפריט
מטח : המרכז לטכנולוגיה חינוכית אוניברסיטת תל אביב. בית ספר לחינוך. המרכז לחינוך מדעי וטכנולוגי
הרכב האוויר
הרכב האוויר
 

מילות המפתח: אוויר, נשימה, חמצן, פחמן דו חמצני, נשיפה, שאיפה
האוויר שאנו נושמים מכיל רק 21% חמצן אך זהו הריכוז המתאים לנו. בתהליך הנשימה תאי הגוף משתמשים בחמצן להפקת אנרגיה ונוצר פחמן דו חמצני אותו אנו פולטים בנשיפה. /למידע מלא...


קהל יעד: יסודי, חטיבה תאריך: 1998 שפה: עברית 

 
1 - 2 - 3 - 4 דפים
נמצאו: 30 פריטים בכל המאגר.